Ben jij ook altijd op zoek naar het volgende stukje kennis om nog slimmer, sneller of veiliger te zeilen?

© Eike Schurr

Ervaar jij ook dat het vinden van alle stukjes kennis soms een flinke zoektocht kan zijn? Zo heb ik geregeld 4 boeken en een PC op tafel liggen om verschillende concepten en ideeën met elkaar te kunnen vergelijken. Zodat alles in een begrijpbaar en vooral ook toepasbaar framework past.

Uit deze filosofie ontstond het idee voor ByInnovitas.com. Een plek om cursussen toegankelijk op een moderne manier, aan te bieden aan de zeiler van nu Zodat iedereen in eigen tijd en tempo zijn kennis effectief kan uitbreiden.

Maar waarom ByInnovitas.com beperken tot alleen mijn kennis? Daarom groeide dit platform al snel uit naar: Het e-learning platform van zeilend Nederland. Een plek waar verschillende experts hun kennis kunnen overdragen aan zeilend Nederland.

Je kan meer lezen over mij en de andere experts onder instructeurs, of door hier te klikken.

 

Over Jolbert

©Meghan Reilly (Ocean racers)

Jolbert zeilt zijn hele leven. Op zijn zesde begon hij in de optimist, gevolgd door de Laser, 49er, F18 en Moth. Hij behaalde vele mooie resultaten op nationale en internationale kampioenschappen. Zijn geheim was om naast hard werken en veel uren maken, veel te analyseren en alles zelf uit te proberen. Daarmee werd hij zowel een expert als een ervaringsdeskundige.

Met zijn passie voor de zee en gevoel voor de wind was de overstap naar het zeezeilen logisch.

Hij vaart hij als navigator, tacticus of stuurman op verschillende wedstrijdboten. In het voorjaar van 2021 was hij de navigator voor “The Austrian racing project” tijdens de Ocean Race Europe. En recent vaart hij voor dit team de Ocean race.
Als navigator en tacticus combineert hij zijn passie voor zeilen met meteo en computers.
Tijdens zijn carrière heeft hij onder andere drie wereldtitels en meerdere Nederlandse kampioenschappen gewonnen.

Naast het wedstrijd zeilen ondersteunt Jolbert internationale racers en toerzeilers met op maat gemaakte weerberichten.

 

 

© André Carmo